『BRUTUS』no.775に、弊社がデザインした「A-PIZZA 立教通り店」と「キャップスクリニック代官山T-SITE」が掲載されています。
“A-PIZZA Rikkyo St. branch” and “CAPS CLINIC” we design last year are in “BURUTUS” no.775!
『商店建築』4月号に、弊社がデザインした「mg,」が掲載されています。
“mg.” we design is in SHOTENKENCHIKU April edtion!
旭屋出版『近代食堂』に弊社デザインの「戸田亘のお好み焼 さんて寛」が掲載されています
“Wataru Toda’s Okonomiyaki SANTE-KAN” we designed is in April edition of “KINDAI SHOKUDO” from Asahiya Publishing
旭屋出版MOOK『すしの雑誌』に弊社デザインの本格鮨とBARが融合した「銀座 鮨まさの/BAR 7」が掲載されています。
“Ginza SUSHI MASANO / BAR 7” we designed is in the 13th series of “SUSHI magazine” from Asahiya Publishing. It is a unique space combining a sushi restaurant and bar. The customers can go back and forth between the sushi restaurant and the bar, and order sushi from bar and vise versa.
アメリカ発、最先端のインテリア、建築デザインを紹介している雑誌『INTERIOR DESIGN』の12月号に、Best of Yearファイナリストに残った弊社のプロジェクトが紹介されています!
Our honoree project of INTERIOR DESIGN Best of Year 2013 has been appeared in the December edition of “INTERIOR DESIGN.
『商店建築』2月号の業種特集「クラブ&バー」で、弊社デザインの「club ARCADIA」が掲載されています。
“club ARCADIA” we design last year is in SHOTENKENCHIKU February edtion! Check out the unique ornaments that look like bunch of shooting stars falling into the space!!
『商店建築』1月号の新年特別企画「NEXT GENERATION〜次世代のストアデザイン」で弊社 鈴木庸亮のインタビューが掲載されています。
Please check out the interview of Nobuaki Suzuki from supermaniac in the featured article “New Year’s Special NEXT GENERATION” of SHOTENKENCHIKU January edition.