淡路島と喰らえ

Awajishima to Kurae

『MADE IN 淡路島 PLUS 荷揚げ場』
朝から活気に満ち溢れ、漁から帰ってくる荒くれ男達の仕留めた獲物が次から次へと陸にあがる。その最初の場所が、この荷揚げ場。
ひと仕事終え、収穫高によって漁師達が男を売る場でもある荷揚げ場。
そんな淡路の荷揚げ場の活気をデフォルメし、そのライブ感と臨場感を伝えられれば…。そんな思いから産出されたコンセプトが「淡路島荷揚げ場」です。
食材から徹底的に淡路島にこだわったというお店の売りを強調するため、淡路島の特産品の一つである鬼瓦を店内にちりばめ、メイドイン淡路島を強調しています。

“Made Awajishima plus a Landing Place”
A landing place starts to hum at dawn and fishermen came back from the ocean with their catch of the day. We tried to convey the liveliness of the landing place in Awaji in this restaurant by deforming the atmosphere. The special product of Awaji, ridge-end tiles are placed throughout the space to emphasize that all the food served in the restaurant are made in Awajishima.