旭屋出版『Cafe & Restaurant』に弊社デザイン・プロデュースの「スティックピザ専門店 EU食堂」が掲載されています。
“Stick Pizza EU SHOKUDO” we design is in August edition of “Cafe & Restaurant” from Asahiya Publishing.
旭屋出版『近代食堂』に弊社デザインの「銀座 鮨まさの/BAR 7」が掲載されています。
“Ginza SUSHI MASANO / BAR 7” we designed is in July edition of “KINDAI SHOKUDO” from Asahiya Publishing.
弊社デザインの「club Aricadia」「bar005」「人形師 原孝洲」「mg.」が、一般社団法人 空間デザイン協会が主催する「DSA 空間デザイン賞」に選出されました!
“club Arcadia, ” “bar005,” “Japanese Traditional Doll Shop HARA KOUSHU,” and “mg.” we designed are nominated for DSA Design Awards!!
弊社デザインの「club Arcadia」が、UKのアワード「Restaurant & Bar Design Awards 13/14」のShortlistに選ばれています。
このアワードには、今年、840もの応募が寄せられた中から、190の作品がノミネートされており、そのうちの1つが弊社の作品です!
最終選考の結果は、9月に発表予定です。
Our project “club Arcadia” is shortlisted for the Restaurant & Bar Design Awards 13/14.
The awards received 840 submissions and the shortlist include 190 projects from the world’s leading architects, interior designers, and our project is one of the190 projects shortlisted!!
The winners of the awards will be announced on September.
弊社デザインの「人形師 原孝洲」と「bar005」が、一般社団法人 日本商環境デザイン協会が主催する「JCDデザインアワード2014」のBEST100に選出されました!
“Japanese Traditional Doll Shop HARA KOUSHU” and “bar005” we designed are nominated as JCD Design Awards BEST100!!
『商店建築』7月号の特別企画 商環境のグリーンデザインに、弊社がデザインした「EAT&Co. 関東工場」が掲載されています。
“EAT&Co. KANTO FACTORY” we design is in the special featured article “Green Design of The Commercial Space” of SHOTENKENCHIKU July edtion!
弊社がデザインした下記2プロジェクトが、近日オープン予定です!
東京・六本木と京丹後ですので、ぜひお立ち寄りください!

■スティックピザ専門店 EU食堂(6月19日GRAND OPEN)
106-0032 東京都港区六本木7-3-13 トラスティビル1F/B1F
HP: www.eu-syokudou.com
FB: https://facebook.com/stickpizzaEU

■味工房 ひさみ(6月21日GRAND OPEN)
627-0201 京都府京丹後市丹後町間人1830番地
HP: www.hisami-kasade.com
FB: www.facebook.com/pages/味工房-ひさみ/179524755470496

2 of our projects has completed recently and will be opening soon!
One in Roppongi and another in Kyotango, so if you are nearby please drop by!

-Stick Pizza EU-Shokudo (GRAND OPEN on JUNE 19th)
Trusty Bld. 1F/B1F, 7-3-13, Roppongi, Minato-ku, TOKYO 106-0032
HP: www.eu-syokudou.com
FB: https://facebook.com/stickpizzaEU

-HISAMI (GRAND OPEN on JUNE 21st)
1830 Majin, Tango-cho, Kyotango, KYOTO 627-0201
HP: www.hisami-kasade.com
FB: www.facebook.com/pages/味工房-ひさみ/179524755470496

『mama sweet』2014 summerに、弊社がデザインした「fine diner & salon bar 7 -NANA-」が掲載されています。
“fine diner & salon bar 7 -NANA-” we design two years ago in Shinsaibashi, Osaka is in “mama sweet” 2014 summer issue.
『BRUTUS』no.775に、弊社がデザインした「A-PIZZA 立教通り店」と「キャップスクリニック代官山T-SITE」が掲載されています。
“A-PIZZA Rikkyo St. branch” and “CAPS CLINIC” we design last year are in “BURUTUS” no.775!
『商店建築』4月号に、弊社がデザインした「mg,」が掲載されています。
“mg.” we design is in SHOTENKENCHIKU April edtion!
旭屋出版『近代食堂』に弊社デザインの「戸田亘のお好み焼 さんて寛」が掲載されています
“Wataru Toda’s Okonomiyaki SANTE-KAN” we designed is in April edition of “KINDAI SHOKUDO” from Asahiya Publishing
旭屋出版MOOK『すしの雑誌』に弊社デザインの本格鮨とBARが融合した「銀座 鮨まさの/BAR 7」が掲載されています。
“Ginza SUSHI MASANO / BAR 7” we designed is in the 13th series of “SUSHI magazine” from Asahiya Publishing. It is a unique space combining a sushi restaurant and bar. The customers can go back and forth between the sushi restaurant and the bar, and order sushi from bar and vise versa.
アメリカ発、最先端のインテリア、建築デザインを紹介している雑誌『INTERIOR DESIGN』の12月号に、Best of Yearファイナリストに残った弊社のプロジェクトが紹介されています!
Our honoree project of INTERIOR DESIGN Best of Year 2013 has been appeared in the December edition of “INTERIOR DESIGN.
『商店建築』2月号の業種特集「クラブ&バー」で、弊社デザインの「club ARCADIA」が掲載されています。
“club ARCADIA” we design last year is in SHOTENKENCHIKU February edtion! Check out the unique ornaments that look like bunch of shooting stars falling into the space!!
『商店建築』1月号の新年特別企画「NEXT GENERATION〜次世代のストアデザイン」で弊社 鈴木庸亮のインタビューが掲載されています。
Please check out the interview of Nobuaki Suzuki from supermaniac in the featured article “New Year’s Special NEXT GENERATION” of SHOTENKENCHIKU January edition.
MRC・デュポン『CORIAN NEWS No.101』に 弊社デザインの「TOKYO串BAR」と今福のインタビュー記事が掲載されました。
『商店建築』9月号に「銀座ライオンDEPARTURE関西国際空港店」と「中国料理大湖コントンポラン」の2店舗をご掲載いただきまました。
『池袋本』に弊社が手掛けた「A PIZZA」が掲載されました。