中国のimages Publishingから発売の『Modern Japanese Restaurant』に弊社プロジェクトが掲載されました!
One of our prject is in a hardcover book “Modern Japanese Restaurant” published in China.
中国の『DELICIOUS+FASHION DINING inside and outside design』に弊社デザインの9プロジェクトをご掲載いただきました!
ありがとうございます。
9 of our projects are in Chinese Design Book “DELICIOUS+FASHION DINING inside and outside design.”
『東京カレンダーMOOK 誘いたい店2015』に弊社デザイン「スティックピザ専門店 EU食堂」が掲載されています!
編集部の方々が十食された中から、とっておきの名店を紹介されています。
ちなみにEU食堂も今年の6月には1周年を迎えます♪
“stick pizza EU SHOKUDO” we design in Roppongi is in “TOKYO CALENDER MOOK 2015.” In this coming June “EU SHOKUDO” will celebrate its 1st aniversary!! Please come visit and celebrate!
『商店建築』4月号の特集で弊社代表 今福が、西脇一郎デザイン事務所の西脇さんとバナナオフィスの尾崎さんと「経験がもたらす事務所運営の方法論」について鼎談形式でお話させていただきました。
様々なタイプのデザイン事務所がある中、これから独立される方をはじめ多くの方の参考になればと思います!

また、カジュアルダイニング特集では、弊社デザインの「一風堂 新宿アイランドタワー店」も掲載されています。

President of supermaniac inc. Akitoshi Imafuku talks about “The Strategy to Manage Design Office based on Experiences” with Ichiro Nishiwaki and Taiki Ozaki. We hope this will be useful for young designers who plan to open their own office.

Also “IPPUDO Shinjuku Island Tower” appeared in the same issue. Please check it out!

『あまから手帖』に弊社デザインの「なにわ料理 有」が掲載されています!
表紙に使われている写真は、「なにわ料理 有」の「焼き筍と山菜、ばらこの木の芽オイル和え」です!!
“Naniwa Cusine YU” we design in Osaka is in April issue of “amakara techo”
The cover photo is also one of the delicious dish of “Naniwa Cusine Yu”
旭屋出版『近代食堂』に弊社デザインの「雨明(あめあかり)」が、お客を呼び込む店舗デザインとして掲載されています。
“AME AKARI” we designed in Kyoto is in March edition of “KINDAI SHOKUDO” from Asahiya Publishing.
旭屋出版MOOK『すしの雑誌』に弊社デザインの「すしまる」が掲載されています。
“SUSHIMARU” we designed in Umeda, Osaka is in the 14th series of “SUSHI magazine” from Asahiya Publishing
会員誌『中之島倶楽部』の特集「浪速料理の神髄を味わう」に弊社デザインの「なにわ料理 有」が掲載されています。
“Naniwa Cusine YU” we design in Osaka is in the membership magazine “NAKANOSHIMA CLUB vol.17”
『年鑑日本の空間デザイン2015』に弊社プロジェクト下記4作品が掲載されています。
・JCDデザインアワードBEST100「bar005」「人形師 原孝洲」
・DSA空間デザイン賞 入選「bar005」「人形師 原孝洲」「club ARCADIA」「mg.」
4 of our projects listed below are in “Annual of Spatial Design in Japan 2015.”
・JCD Design Award BEST100 “bar005” “dool shop HARA KOUSHU”
・DSA Space Design Award “bar005” “dool shop HARA KOUSHU” “club ARCADIA” “mg.”
旭屋出版『Cafe & Restaurant』に弊社デザインの表参道のカフェ「木と水と土と」が掲載されています。
“Ki to Mizu to Tuchi to” we design in Omotesando, Tokyo is in January edition of “Cafe & Restaurant” from Asahiya Publishing.
<募集職種>

1. アシスタントデザイナー

資格:新卒可、実務経験2年以上の方優遇

アプリケーション:VectorWorks、Shade、Illustrator、Photoshop

2. デザイナー

資格:実務経験2年以上の方

アプリケーション:VectorWorks、Shade、Illustrator、Photoshop

3. グラフィックデザイナー

資格:経験者優遇

アプリケーション:Illustrator、Photoshop

<募集詳細(1. 2. 3. 共通)>

雇用形態:正社員

勤務地:東京

勤務時間:10:00-18:00

(プロジェクトスケジュールによる変動あり)

休日:日祝、夏期、年末年始、有給休暇
給与:20万円〜(経験能力を考慮し決定いたします。)

   ※但し、試用期間中は18万円

待遇:社会保険完備、交通費全額支給、昇給賞与あり

※3ヶ月の試用期間あり

■応募方法

履歴書(写真付)、職務経歴書(書式自由)、作品集を郵送またはメールにてお送りください。

書類選考の上、面接をお願いする方にのみご連絡をさせていただきます。

■送付先

東京オフィス 上地(うえじ)

email: ueji@supermaniac.ne.jp

address: 111-0053 東京都台東区浅草橋1-23-5

◇ご応募から内定までは、2週間程度とお考えください。

◇書類の返却は致しかねますので、ご了承ください。

◇面接日、就業開始日等は考慮いたしますので、ご相談くださ

You must be fluent to work with us, so please read the information above.
Thank you!
『商店建築』12月号のファサード特集で、弊社デザインの「牡蠣とワイン 立ち喰い すしまる」が掲載されています。
“Oyster&Wine Standing Restaurant SUSHIMARU” we designed in Osaka is in the featured article of FACADE of SHOTENKENCHIKU December edition!
建築資料研究社から発売の『コンフォルト』の特集「日本のスタンダードチェアを探せ!」に弊社今福がセレクトした椅子が掲載されています。クリエーターたちが選んだ73脚の椅子が楽しめますので、ぜひご覧ください。
“COMFORT” is introducing 73 chairs selected by creaters in Japan, and Akitoshi Imafuku also selected a chair for the magazine.
Please check out to see which chair he selected for Japanese Standard Chair.
日経BP社から発売の『人気ショップのインテリアデザイン』に弊社デザインの「人形師 原孝洲」が掲載されています。
弊社と同じ浅草橋にある「原孝洲」では、今月4Fが新たにオープンいたしました。
「曲線の美」をコンセプトにしたやわらかな空間をぜひご体感ください。

■人形師 原孝洲
111-0052 東京都台東区柳橋1-4-2(1・2・4F)
www.hara-koushu.com

“HARA KOUSHU” we designed is in “Interior Design for Commercial Spaces” from Nikkei BP.
The book only introduce the 1st and 2nd floors but we just finished design the 4th floor in this November.
We designed the space to be where people can appriciate the beauty in the curvilinear forms.
Please, check it out if you are ever in Asakusabashi!

-Japanese Traditional Doll Shop HARA KOUSHU
1-4-2, Yanagibashi, Taito-ku, Tokyo JAPAN 111-0052
www.hara-koushu.com

旭屋出版『近代食堂』に弊社デザインの「牡蠣とワイン 立ち喰い すしまる」が、
お客を呼び込む店舗デザインとして掲載されています。
“Oyster&Wine Standing Restaurant SUSHIMARU” we designed is in November edition of “KINDAI SHOKUDO” from Asahiya Publishing.
『東京カレンダー』9月号に弊社がデザイン設計の「鮨 まさの」が掲載されています!
“SUSHI MASANO” we designed is in September edition of “TOKYO CALENDAR.”
『東京ウォーカー』増刊号の池袋最新案内で、弊社デザイン設計で池袋に2店舗展開する人気店「【A】PIZZA」が紹介されています!
“【A】PIZZA” is a pooular pizza restaurant which both the main sotre and 1st branch are located in Ikebukuro, and we designed both. “【A】PIZZA” is in an extra issue of “Tokyo Walker.” Please check it out and go visit 【A】PIZZA if you are ever in Ikebukuro!!
発売中の『monoマガジン』特集号の“粋なオトコの手ぬぐい道”で、弊社がブランディングから店舗デザインまで携わらせていただいている「JIKAN STYLE」の手ぬぐいが紹介されています!
“JIKAN STYLE” we are involving from branding to design is in “mono magazine.” Please check it out!
集英社『UOMO』9月号のピザ特集「PIZZAはピッツァか、それともピザか。」に、弊社デザイン・プロデュースの「スティックピザ専門店 EU食堂』が掲載されています!
“Stick Pizza EU SHOKUDO” we design is in September edition of “UOMO” from SHUEISHA!
『商店建築』8月号のアミューズメント空間特集で、弊社デザインの「麻雀 琥珀」が掲載されています。

“Mahjong KOHAKU” we design in Nagoya is in the featured article”AMUSEMENT SPACE” of SHOTENKENCHIKU August edition!